2017‑08‑19

GRATIS PROVTRÄNING FÖR THAIKIDZ HT 2017

Fredagen den 25:e augusti och söndagen den 27:e augusti startar vi upp terminen för våra THAI Kidz för barn mellan 7-12 år. Passa på att låta ditt barn prova-på härlig, utmanande träning för hela kroppen eller du som redan tränar hos oss - ta med kompisen som kanske är nyfiken på vad du håller på med på helgerna!

THAIKIDZ advanced är för de barn som kört hos oss minst ett par terminer och som utan problem klarar av att hålla mitts åt andra och är redo att under kontrollerade former börja träna sparringövningar och lätt sparring. Övriga barn hänvisas till THAIKIDZ beginners där vi erbjuder jobbig men lekfull träning med mycket fys och slipande av grundtekniker.

Boka plats på provträningsveckan genom att ringa 08-6604001 eller mejla till info@slagskeppet.com. De pass som finns att välja på är:

FRE 17-18 THAIKIDZ Avancerad (barn 10-12)
FRE 17-18 THAIKIDZ Beginner (barn 7-11)
SÖN 14-15 THAIKIDZ Avancerad (barn 10-12)
SÖN 15-16 THAIKIDZ Beginner (barn 7-11)

I mån av plats är ni välkomna att prova båda dagarna.
OBSERVERA ATT VI UNDER OVANSTÅENDE PROVTRÄNINGSTILLFÄLLEN EJ ERBJUDER NÅGON VUXENTRÄNING.


Familjefokus

Vår specialitet är att du som vuxen kan passa på att träna samtidigt som dina barn. Istället för att sitta bredvid och titta på kan du, beroende på vilken kurs/tid ditt barn deltar välja mellan:
- Gymträning
- CrossFit
- Thaiboxning
Första passet är alltid gratis så det skadar ju inte att prova!
Du kan se vilka vilka pass som är aktuella att träna samtidigt som respektive barnpass genom att titta på vårt schema.
Du som redan vet att ditt barn vill delta kan boka och även betala på bokningssidan via vår hemsida.
Vill du själv träna samtidigt som ditt barn kan du välja mellan att köpa klippkort, betala per gång eller teckna ett abonnemang.
Vill du inte träna kan du sitta och vänta under ditt barns träning i vårt mysiga café där vi också har ett effektivt gäst-WIFI.


PRISER

Nytt för denna termin är att vi har lagt in fler pass och begränsat antalet deltagande barn per pass. Du väljer själv vilken dag och tid som passar ditt barn bäst för hela terminen och betalar då för den kursen. Vill barnet delta fler gånger så bokar du upp fler kurser. 

Pris:
1750kr för 14 tillfällen (helgerna på höstlovet ingår ej) alternativt 1250 kr för 10 tillfällen (lördagskursen).

Rabatt:
Vid bokning av kurs nummer två för samma barn utgår 40% rabatt
Vid bokning av kurs nummer tre för samma barn utgår ytterligare 60% rabatt.

Medlemskap:
Medlemskap i föreningen Slagskeppet är obligatoriskt för alla som deltar i våra gruppträningar. Du betalar 400kr/person, alternativt om ni är två eller fler från samma familj, då kan ni välja familje medlemskap för hela familjen. Medlemskapet är giltigt ett år från inköpsdatum. Medlemskapet erläggs i receptionen vid första träningstillfället. Då tar vi också ett foto och du får ditt medlemskort som du alltid ska ha med dig och checka in med i vår inpasseringsdator.

BOKA OCH SE VÅRA KURSTILLFÄLLEN HÄR.

Kommentarer