2017‑01‑05

NEXT GENERATION FÖR UNGA 13-17ÅR

Måndagen den 9/1 startar Slagskeppets vårtermin. Nyhet från hösten 2016 är vår ungdomsgrupp Next Generation för ungdomar mellan ca 13-17 år.
Ungdomarna blir tränade av Peter Lööf - en av Sveriges mest erfarna och framgångsrika kampsportstränare som är känd för sina genuina och djupgående idrottsliga kunskaper som spänner över hela det idrottsliga fältet.

Om Next Generation
Fokus för Next Generation ligger på att bygga idrottare från grunden till toppen med stor vikt på mentorskap och personlig utveckling - med målsättning att skapa elitidrottare - i kampsport eller annan idrott.

Träningstider
Dina huvudträningar ligger på måndagar och onsdagar kl 17-18.15. Utöver dessa pass kan du träna de pass som motsvarar din kunskapsnivå bland våra övriga gruppträningspass - eller så tränar du en annan idrott som huvudidrott/komplement.

Gratis provträning
Är du nyfiken på hur träningen går till? Kom förbi och titta på en träning eller mejla info@slagskeppet.com/ring 08-6604001 och fråga och berätt alite om din idrottsliga bakgrund och vad du vill med din träning.
Du kan också komma och testa en träning gratis - bra att tex passa på första veckan när träningen drar igång igen effter juluppehållet. Ingen förbokning krävs, det är bara att droppa in några minuter innan passet drar igång. Är du 15 eller yngre får du gärna ta med en förälder så de kan se var du kanske kommer hålla hus och vem som är din tränare.

Medlemskap
Du hittar våra priser för olika typer av kort och abonnemang under fliken Medlemskap. Vi har rabatter för juniorer (15 år och yngre) och studenter.

VÄLKOMMEN!

Kommentarer