2017‑07‑24

HÖSTLOVSRESA TILL THAILAND 26 OKT - 6 NOV

Slagskeppet upprepar succen från förra året - träningsresa på höstlovet till Thailand/Phuket/Rawai och Fighters Gym.

Ingen tidigare erfarenhet av thaiboxning krävs och det är en fantastisk upplevelse för hela familjen! Barnen älskar det! Huvudsaken är att du är träningsvillig :-) Träningen anpassas efter kunskapsnivå.
Fightersbootcamp sköter allt som har med resan att göra, men prata gärna med Peter och/eller Pernilla eller Anna Höglund, Max Ramqvist, Matti eller Ida Palm eller någon av de andra som var med förra året om du är nyfiken på hur det är.

OBS! Det är snabba puckar som gäller pga flygpriserna, så bestäm dig snabbt! Här nedan följer info saxad från fightersbootcamps hemsida.


Slagskeppets Muay Thai Bootcamp Family i Thailand (Höstlovet)

Målgrupp: Barn och vuxna i alla åldrar. Ingen tidigare erfarenhet krävs, dock träningsvilja! :-)

Träningsupplägg: Detta är ett träningsläger inriktat på Muay Thai och klinch.  Vi kommer att anpassa nivån på träningen efter elevernas kunskapsnivå och behov. De mer rutinerade och avancerade utövarna får mer utmanande teknikträning samt sparras på högre nivå. De mindre rutinerade fokuserar på teknik och lättare teknisk sparring vid önskemål. Kondition, fysträning och stretch är gemensam för alla nivåer men självklart tränar man efter sin egen förmåga.

Vi kommer ha fyra arrangerade träningsblock per dag, varav två är muay thai (två nivåer), samt två pass där vi varvar klinchträning, fys, kondition, stretch och balansträning. Speciellt för denna resa är att vi har två Muay Thai profiler som ansvarar för träningsupplägg och instruktion. Den ordinarie träningen leds av Farzad Rangrazian, huvudinstruktör på Fighters Gym, och extrapassen är skräddarsydda av Peter Lööf, huvudinstruktör på Slagskeppet i Stockholm.

Barnen har träning i egen ringyta, vilken går parallellt med våra träningspass i salen och övriga ringar. 

Plats: Fighters Gym, Rawai Beach, Phuket, Thailand

Datum: Campen pågår mellan den 27 oktober- 5 november (10 nätter)

Flyg: Vi flyger med Thai till och från Phuket (via Bangkok) och har reserverat 30 platser på nedan flyg till denna camp. Det är alltså först till kvarn som gäller och senaste dagen för erläggning av handpenningen för att reservera en plats till garanterat pris är den 20 aug.

Avresa från Arlanda (via Bangkok) den 26/10 kl.14.30 och ankomst till Phuket den 27/10 kl. 09.05

Hemresa från Phuket (via Bangkok) den 5/11 kl. 20.35 och ankomst till Arlanda den 6/11 kl. 06.50

Boende: Vi bor i enkla men fräscha bungalows på fighters camp, Rawaii Beach. På campen finns gym, pool, tvättmöjligheter, juicebar och shop, samt strand 50 meter från dörren. Campen ligger mitt på Rawai beach med promenadavstånd till restauranger, cafeer, barer, stränder och butiker.

Inkluderat i paketet: 10 nätter del i dubbelrum, frukost, fri träning, transfer till och från Phukets flygplats

Pris: 16900:-/vuxen inkl. flyg. 12900:-/barn.

1000:- rabatt/barn som sover i extrabidrag eller delar rum med föräldrar.

Handpenning (50%) ska vara erlagd för att plats ska reserveras dock senast den 20 aug.
Slutbetalning skall vara erlagd senast den 1 okt.

Längre vistelse? 
Om man är sugen på att stanna någon dag längre så erbjuder vi extranätter för 400kr/natt.
Flygresan måste då anpassas förstås och om detta önskas så ber vi er ta kontakt med Peter på Jordenresor för kostnadsförslag på flyg samt bokning. Peter når ni lättast på mejl: peter@jorden.se

Kommentarer